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Dear Sir or Madam:

This is in response to your request for affirmation of your organization's exempt status.

In October 1987, we issued a determination letter that recognized your organization as exempt
from federal income tax under section 501(c)(6) of the Internal Revenue Code. That letter is

still in effect.

All exempt organizations (unless specifically excluded) are liable for taxes under the Federal
Insurance Contributions Act (social security taxes) on remuneration of $100 or more paid to
each employee during a calendar year. Your organization is also liable for tax under the
Federal Unemployment Tax Act for each employee to whom it pays $50 or more during a
calendar quarter if, during the current or preceding calendar year, it had one or more
employees at any time in each of 20 calendar weeks or it paid wages of $1,500 or more in any
calendar quarter.

If your organization's character, method of operation, or purposes change, please let us know
so we can consider the effect of the change on the organization's exempt status. Also, your
organization should inform us of all changes in its name or address.

Your organization is required to file Form 990, Retumn of Organization Exempt from Income
Tax, if its gross receipts each year are normally more than $25,000. If a return is required, it
must be filed by the 15th day of the fifth month after the end of the organization's annual
accounting period. The law imposes a penalty of $20 a day, up to a maximum of $10,000,
when a retumn is filed late, unless there is reasonable cause for the delay.

Because your organization is not an organization described in section 170(c) of the Code,
donors may not deduct contributions made to your organization. You should advise your
contributors to that effect.



